Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Monkey

Από το ολοκαίνουργιο βιβλίο της Tilda Toy Box, μας έρχεται η πολύ γλυκιά μαϊμουδίτσα!!!! 


Θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο εύκολα projects, παρόλο που μπορεί να φαίνεται δύσκολη!!

  Έχει ύψος 65εκ. και στριφτά χεράκια και ποδαράκια, τα οποία χρησιμεύουν για να κρεμιέται από οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!!! 
 Το πρόσωπο έγινε με ανεξίτηλα χρώματα!!!

Δεν έχει αιχμηρά αντικείμενα, οπότε είναι κατάλληλη για να παίζουν ατελείωτες ώρες τα παιδιά!!!!

 Είναι μια γλύκα. δεν χορταίνω να την κοιτάζω.... 
 Αλλά και τα βαμβακερά υφάσματα της ίδιας σειράς, είναι πραγματικά πολύ όμορφα!!!! 
 Οι κόρες μου την λατρεύουν, εγώ πάλι την έχω ερωτευτεί!!!!!!!!!!!!!!!! 

Με πολύ αγάπη

Νατάσα







Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Christmas Toy Animals

Βρίσκω τα χριστουγεννιάτικα ζωάκια της συλλογής Homemade & Happy πολύ χαριτωμένα, ακόμα και για παιδικά παιχνίδια, αρκεί να αφαιρέσουμε τα μικρά και αιχμηρά διακοσμητικά!!!!
Η Tonne Finnanger, η συγγραφέας των βιβλίων Tilda, αναφέρει ως πηγή των εν λόγω διακοσμητικών τα παλιά παιχνίδια που έπαιζαν τα παιδιά, τα οποία είχαν ρόδες και σκοινάκια για να τα σέρνουν!!!!

 Αν και φαίνονται εύκολα σαν κατασκευή, τα μικρά κομμάτια (αυτάκια και ουρά) ήταν μια σωστή πρόκληση!!!
 Μπορώ να πω πως ο περισσότερος χρόνος δαπανήθηκε στο ράψιμο των μικρών κομματιών, αλλά και στον στολισμό τους!!!!
 Το διασκέδασα όμως αρκετά. κυρίως γιατί άρχισε το σπίτι να στολίζεται γιορτινά!!!
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, έρχονται και άλλα!!!!






Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πινόκιο

Η ιστορία του Πινόκιο ήταν μια από τις αγαπημένες μου όταν ήμουν μικρό παιδί. Μου έκανε εντύπωση η μύτη του και πως μεγάλωνε όταν έλεγε ψέματα. 
Ο Πινόκιο λοιπόν ήταν ένα ξύλινο αγόρι, το οποίο είχε κατασκευάσει ο ξυλογλύπτης Τζεπέτο ως μαριονέτα με την διαφορά πως είχε ανθρώπινη φωνή και συμπεριφερόταν σαν αγόρι. Χαρακτηριστικό του ήταν πως κάθε φορά που έλεγε ψέματα, μεγάλωνε η μύτη του. Μετά από πολλές περιπέτειες, η γαλάζια νεράιδα μεταμόρφωσε τον Πινόκιο σε κανονικό αγόρι και έζησαν ευτυχισμένοι με τον γέρο - πατέρα του!!!!!! 






Tilda's toy box

Το νέο βιβλίο της Tilda είναι εδώ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γι' αυτό!!!!
Η παραγγελία είχε γίνει από τον Ιούλιο και μόλις πριν από 2 μέρες το πήρα στα χέρια μου!!! Η αναμονή μεγάλη, μπήκαν και τα capital controls στη ζωή μας και μας αναστάτωσαν, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε!!!!!!!!!!!!!!
Ο τίτλος τα λέει όλα, ένα κουτί με παιχνίδια!!!!
Τα πατρόν πανέτοιμα να αποκτήσουν ύλη και να γίνουν αγαπημένα αξεσουάρ των παιδιών. Μαϊμούδες, παπαγάλοι, φίδια, φάλαινες και σαρδέλες είναι τα ζωάκια που με προκαλούν να τους δώσω ζωή ενώ οι χαριτωμένες κουκλίτσες με τα floral φορέματα - σακάκια - παντελόνια με έχουν ξετρελάνει.
Σε αναμονή λοιπόν για τα νέα σχέδια!!!


Bambi το ελαφάκι

Από τα παιδικά μας χρόνια έρχεται η ιστορία του Bambi, ενός ελαφιού που μου προξενούσε πάντα στενοχώρια...... η ιδέα και μόνο πως το να χάσει κάποιος ένα τόσο αγαπημένο του πρόσωπο όπως η μητέρα του, μου έφερνε πάντοτε δάκρυα στα μάτια!!!! Το θεωρούσα πολύ σκληρό, ειδικά μέσα από τα μάτια ενός παιδιού!!!
Βέβαια όπως σε όλα τα παραμύθια, το τέλος ήταν ευτυχισμένο με τον μικρό μας ήρωα να μεταμορφώνεται σε ένα δυνατό ελάφι και να ζει ευτυχισμένο μέσα στα δάση!!!!