Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Tilda's toy box

Το νέο βιβλίο της Tilda είναι εδώ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γι' αυτό!!!!
Η παραγγελία είχε γίνει από τον Ιούλιο και μόλις πριν από 2 μέρες το πήρα στα χέρια μου!!! Η αναμονή μεγάλη, μπήκαν και τα capital controls στη ζωή μας και μας αναστάτωσαν, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε!!!!!!!!!!!!!!
Ο τίτλος τα λέει όλα, ένα κουτί με παιχνίδια!!!!
Τα πατρόν πανέτοιμα να αποκτήσουν ύλη και να γίνουν αγαπημένα αξεσουάρ των παιδιών. Μαϊμούδες, παπαγάλοι, φίδια, φάλαινες και σαρδέλες είναι τα ζωάκια που με προκαλούν να τους δώσω ζωή ενώ οι χαριτωμένες κουκλίτσες με τα floral φορέματα - σακάκια - παντελόνια με έχουν ξετρελάνει.
Σε αναμονή λοιπόν για τα νέα σχέδια!!!


7 σχόλια:

  1. ωωωω τι υπέροχο κουτί!!!!!με φανταστικά υφάσματα!!!!! καλές δημιουργίες!!! υπέροχο το μπλογκ σου και όλα όσα φτιάχνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου και από εμένα!!! Τι ωραία που είναι όλα αυτά!!! Τα κάνεις εσύ; Τώρα γνωρίζω το όμορφο μπλόκο σπιτάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα όλα! Είμαι και εγώ λάτρης της των σχεδίων Tilda! Από που παρήγγειλες το βιβλίο? Προσπαθώ και εγώ να δω από που συμφέρει να τα παραγγέλνω μιας και δεν τα βρίσκεις όλα στην Ελλάδα! Ευχαριστώ και καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
      Το βιβλίο το παρήγγειλα από το amazon της Αγγλίας!!!! Θεωρώ πως είναι το πιο αξιόπιστο e-shop. Δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα και το κυριότερο είναι συνεπείς!!!!!!!!!!!!!!! Όμως επίσημος αντιπρόσωπος των υλικών Tilda είναι το Panduro, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να έχω άποψη......
      Καλή συνέχεια!!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ και εγώ για αυτά τα δύο είχα ακούσει! Θα δοκιμάσω με το αμαζον έχω ακούσει και απο άλλους για την αξιοπιστία του! Τέλειο το μαιμουδάκι σου! Καλές μας δημιουργίες!

      Διαγραφή